§0
Παρέχεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως συνεδριών μέσω Skype, zoom, Viber

Αρχική

Καλώς ήλθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα

Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα γενικότερα για το τι πραγματικά συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας θεραπευτικής συνεδρίας, ποια είδη θεμάτων και προβλημάτων είναι κατάλληλα για θεραπεία και ποια οφέλη μπορεί να προσφέρει μια περίοδος θεραπείας. Ότι και να σε οδήγησε να φτάσεις εδώ είτε περιέργεια, είτε συναισθήματα άγχους, θλίψης, ανασφάλειας, είσαι ευπρόσδεκτος-η να με γνωρίσεις και να σε βοηθήσω να βρείς απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Τις απαντήσεις αυτές δεν τις έχω έτοιμες εγώ, τις έχεις εσύ μέσα σου και εγώ απλά θα είμαι αυτή που θα σε βοηθήσω να τις βγάλεις στην επιφάνεια. Σκοπός μου είναι να παρέχω ένα άνετο θεραπευτικό περιβάλλον για σένα μέσα σε ένα κλίμα εχεμύθειας, αποδοχής και σεβασμού για να μπορέσεις να εκφράσεις ελεύθερα το συλλογισμό σου, τις βαθύτερες σκέψεις σου και με συνεργατική δουλειά να δοκιμάσεις νέους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς για το παρόν και το μέλλον.

Αθηνά Κισουδάκη
Ψυχολόγος Καβάλα
Οικογενειακή θεραπεύτρια
Μαία Μsc- IBCLC

Στην ψυχοθεραπεία δεν είναι υποχρεωτική η ύπαρξη προβλήματος για να επισκεφτεί κάποιος ένα θεραπευτή.

Η θεραπεία απευθύνεται σε οποιοδήποτε άνθρωπο νιώσει την ανάγκη να δεχτεί υποστήριξη κατά τη διάρκεια μιας μετάβασης στη ζωή του ή αναζητεί τεχνικές και εφόδια για τη βελτιστοποίηση της σωματικής, πνευματικής, συναισθηματικής και πνευματικής υγείας.

Η προσέγγιση μου στην ψυχοθεραπεία χαρακτηρίζεται από ενσυναίσθηση, αμοιβαία εμπιστοσύνη, συνεργασία και εξατομίκευση. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό συστατικό της θεραπείας είναι η δημιουργία και εδραίωση μιας αυθεντικής σχέσης που διέπεται από ειλικρίνεια και σεβασμό.

error: Content is protected !!